Påskeseminar 2013 i Grou

os13_2Dette år har det westfrisiske mindretal FYK inviteret til påskeseminaret i Grou. De Rökefloose kørte dernede med Jenny Jürgensen, Berit Nommensen, Marlene Christiansen, Sieke Peters og et nyt ansigt med navnet Svenja Schüle.

Temaet fra seminaret var Connext!, hvortil der blev tilbudt fire forskellige workshops. I programmet var noget til enhver: Om Søndagen gik vi allesammen til gudstjeneste, hvor der blev prædiket på engelsk, tysk og westfrisisk. Senere på dagen var vi allesammen på bådtour gennem kanalerne omkring Grou og derudover var der mange muligheder for at diskutere og debatere om mindretalene. For at lære hinanden at kende, stod på en af det første dage Minority Speed Dating og Indoor Sport på programmet.

Et udlfugt gik til Leeuwarden, hvor man kunne udleve sin kreativitet i form at et byspil, idet man skulle tage mange skøre billeder. Et af højdepunkterne var selvfølgelig Exchange Market, hvor „Schüttelköm“ og tepunsch var meget populære.

Hos den årlige årsforsamling er Jenny Jürgensen trædet tilbage som videpræsident, men vi glæder os, at Berit Nommensen blev vælget som Convenor for Enlargement med kun en blankostemme. Vi takker Jenny for en god indsats hos JEV og ønsker Berit held og lykke for de næste to år i bestyrelsen.

Det var Svenja Schüles første JEV seminar og hun kunne godt lide at være afsted, derfor håber vi, at Svenja også i fremtiden forbliver Rökefloose tro.

Comments are closed.