Tur til Hamborg Dungeon

dungeonPå søndag den 11.12.11 inviterede Rökefloose nogle modige unge friser til en tur til Hamburg Dungeon. Vi var elve unge, der ikke var alt for bange or stillede sig de ondes magter. Vi tog af sted fra Risum Skole kl. 9 om morgenen og ankom i Hamborg tre timer senere. Vi var fyldt med forventninger for den kommende begivenhed. Tak til en tidligere registrering skulle vi ikke vente længe for at komme ind.
Da vi passerede porten ventede der allerede en elevator på os. Denne førte os ned til Hamborgs dybe afgrund. Alt tilsammen var det faktisk mere sjovt en gysligt, mest bange var vel en af lederne.

Siden da Minatur-Wunderland ikke var alt for langt væk, havde vi masser af tid tilbage og ville gerne underholde os med den mangfoldige jernbanelandskab. Der var nok at se til en hel dag, men to timer var nok til at få en overblik over det hele. Omkring kl. fem sad vi så alle igen i bilen og var på vej hjem til Nordfrisland. Deltagerne var meget glade vor turen til Hamborg. Man kan være spændt på hvad der ellers kommer til at ske…

Comments are closed.