Nytårsaften 2010

silvester2010For at slutte det gamle år og byde velkommen til det nye år med et stort fest, kom vi på tanken at organisere en grænseoverskridende begivenhed sammen med nord- og sydslesvigerne.
Den festlige mad blev serveret i form af Raclette og for at sætte en god stemning i starten blev der uddelt små festeleg til gæsterne. Selvfølgelig må der på en ægte nordfrisiske nytårsaften ikke mangle den traditionelle rumlepot skik. Hurtig blev der lavet en gruppe af ravne (Rökefloose) af gæsterne ud af selvlavede næb og føder. I landsbyen var kostumerne meget populære, men holdt desværre ikke alt for længe i december vejret.
Klokken tolv bød man så velkommen til det nye år med fyrværkeri og sekt. Sener på aftenen skete der endnu en sensation, da en af gæsterne pludselig blev væk. Politiet blev alarmeret og folk var meget uroligt. Heldigvis dukkede personen op igen efter en time og fortalte at hun bare havde holdt en lille lur i bilen. Der var vi heldig.

Alt i alt var det en meget vellykket og kulturel mangfoldig fest.

Comments are closed.