JEVer leder efter påskeæg på Christianslyst

Osterseminar2011Til påske inviterede SdU til Christianslyst med emnet ”The streets of Voluntariness”. Igen i dette år var der mange kendte JEVer tilstede, men vi måtte også byde velkommen til nogle nye medlemmer som f.eks. Vlach Youth Council of Albania.
Programmet havde noget specielt til en hver form for smag. For sports venderne blev der organiseret en mini-olympiade, der sørgede for en afslappet stemning. Man skal dog ikke glemme vikinger legene, hvor den sidste aften folk måtte bruge sig af pil og bue. For hasardspillerne havde man ekstra organiseret et BINGO spil. Rökefloose var faktisk blandt dem der også vandt noget.
Sightseeing turen gik til Flensborg. Ved det dejlige forårsvejr kunne man nyde turen gennem byen eller en kold øl i solen.
Den seriøse del udgjorde den årlige generalforsamling af JEV. Jenny Jürgensen blev valgt som efterfølger af Momme Nommensen. Så positionen som JEVs næstformand blev i de nordfrisiske rækker. Vi vil gerne sige tak til Momme for sit engagement og sin gode kontaktarbejde. Vi er glade for Jenny og ønsker hende meget succes, understøttelse og et heldigt udfald.
Derudover fandtes der tre workshops, som alle havde udgangspunkt i hvordan man best arbejder sammen i en gruppe. Et foredrag om ”Hvad er frivillig arbejde”, af Prof. Bjarne Ibsen, knyttede til temaet i dette år.
I vores fritid kunne vi nyde noget gratis øl og glæde os foran SdU’s pølsevogn.

Uforglemmelig var den originale indfløjet Schüttelkøm fra Rökefloose, som var et stort succes på den årlige exchange market.

Facit:
Christianslyst – Frivillig Arbejde – Wurst – Fantastisk!

Comments are closed.