Gokart

gokartI sommer 2011 organiserede Rökefloose en tur til Skærbæk for at sætte fart på gokart banen. Den 12. August kl. 9:30 tog vi af sted. Touren til Skærbæk føltes om at være meget hurtig, tak til sjove anekdoter og masser af musik. Efter at vi var ankommet fik vi en lille introduktion af en af de ansatte, som viste os hvordan man professionelt kører gokart. Da banen var meget vådt, skulle man tænke på mange ting, for at der ikke kom vand ind i Airboxen. Efter introduktionen kunne fornøjelsen endelig begynde. Siden at banen var meget vådt, tog det lidt tid inden man fandt ud af hvordan det fungerer. Undtagen nogle få drejninger og udflugter i grus graven, var vi meget flot undervejs. Skader var der selvfølgelig ingen. Touren var meget populært blandt eleverne. En af dem var så glad for det, at det blev hans nye hobby. På vejen hjem fik vi så en lille snack og diskuterede over hvilke projekter Rökefloose kunne lave i nærmeste tid.

Comments are closed.